Lilly is ons kindje en voor ons als stichting Geef het door erg belangrijk!

Samen met Lilly benaderen we kinderen. dit vinden Lilly en de kinderen leuk, want Lilly is zelf ook nog kind.

Lilly is een kind met een groot warm hart en de vriendin van iedereen.

Lilly legt aan kinderen uit dat iedereen gelijk is, of ze nu arm, rijk, of “speciaal” zijn, Lilly houdt van iedereen.  Lilly is het meisje waar we als stichting geef het door voor staan.

Stichting Geef het door zet zich samen met Lilly in voor kinderen die af en toe een extraatje kunnen gebruiken als de thuissituatie dit even niet toelaat en helpt mensen/ gezinnen, die overal net buiten vallen en niet in aanmerking komen voor bv. Financiële hulp, bij het zoeken naar oplossingen van verschillende problemen.

Nee, we zijn geen voedselbank en nee we delen niet wekelijks voedsel uit. Stichting Geef het door is een stichting die zich samen met een grote groep vrijwilligers inzet om mensen te helpen meedenken bij het oplossen van problemen. Zo nodig schenken we noodvoedselpakketten en kleding, en brengen u in contact met onze vrienden en de nodige hulpinstanties. Samen met Lilly vinden we dat iedereen recht heeft op een leven zonder zorgen, want samen kunnen we alles aan en samen staan we sterk!

Ik ben Lilly en neem mijn vrienden bij de hand!

Liefs Stichting Geef het door