Lilly’s wensput is een onderdeel van “Stichting geef het door”.

Ieder kind heeft dromen en laten we nou eerlijk zijn…wat is er mooier dan de droom van je kind uit te zien komen…

Ieder kind heeft recht op geluk en een lach op zijn/haar gezichtje…en laten we eerlijk zijn wat is er dan mooier om je kind met een lach te zien van oor tot oor…

Voor sommige kinderen is dit helaas niet altijd het geval. Deze kinderen hebben het moeilijk soms extreem moeilijk….kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking, de zogenoemde “Brusjes”, ( een broertje/ zusje of kind van iemand met een beperking), kinderen die in armoede leven, kinderen die gepest worden en ga zo nog maar even door….

En zo werd Lilly’s wensput gebouwd….

Met een grote groep vrijwilligers gaan wij alles op alles zetten om “haalbare” wensen uit te laten komen voor deze kinderen. Alles d.m.v. creatief denken, sponsoring, beroep doen op onze vriendenkringen en gewoon “brutaal” een beroep doen op iemand of een bedrijf/ organisatie….

Hoe kun je een wens insturen…

Nou dat is niet moeilijk. Stuur je wens door naar lillyswensput@gmail.com of via onze fb site lilly’s wensput. Beschrijf in het kort om welk kind het gaat en natuurlijk ook het waarom. Het kunnen grote en ook kleine wensen zijn van kinderen die aangemeld kunnen worden. Ons team gaat de berichten bekijken en bespreken in de vergaderingen en daarna trachten we zsm de aanvragen te beantwoorden. Je krijgt altijd antwoord ook als de wens voor ons niet te realiseren is.

Want mensen laten we eerlijk zijn:

-ieder kind heeft recht op geluk-

Liefs team Lilly’s wensput

*We zijn altijd dankbaar voor nieuwe vrienden/sponsoren die ons helpen dit alles mogelijk te maken. Wilt u ons ondersteunen neem dan contact op met lillyswensput@gmail.com